Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilac yemek

Rüyada ilac yemek

Rüyada ilac yemek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada ilac yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada ilac yemek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaclar görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Rüyada beyaz ilaç içmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne ilaç görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ilaç görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilac satmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada şeker ilacı görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments