Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilacı yutamamak

Rüyada ilacı yutamamak

Rüyada ilacı yutamamak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Rüyada ilacı yutamamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada ilaç kutusu görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarım ilacı görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kariyerinde atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşından ilaç almak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalettir.

Rüyada bitkisel ilaç görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk ilaç görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada mide ilacı içmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments