Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç yutamamak

Rüyada ilaç yutamamak

Rüyada ilaç yutamamak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç yutamamak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada elinde ilaç görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ilaç hap görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalettir.

Rüyada ilaçlı su içmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe ilaç içmek doğru karar veremeyeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalettir.

Rüyada göze ilaç görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış ilaç içmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze ilaç damlatmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments