Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç yazdırmak

Rüyada ilaç yazdırmak

Rüyada ilaç yazdırmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç yazdırmak gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak mutsuz ve moralsiz olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, hak yiyeceğine yorulur.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç yazdırmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Rüyada ilaç saklamak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç içmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ilaç yapmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işarettir.

Rüyada ilaç kutusu görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments