Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç yapmak

Rüyada ilaç yapmak

Rüyada ilaç yapmak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, diplomalı kimse olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ilaç yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ilaçlama yapmak çıkış yolları bulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide ilacı içmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada ilaç yutamamak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaya ilaç vermek çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç fitil görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne ilaç görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, iyi hissedileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments