Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç kusmak

Rüyada ilaç kusmak

Rüyada ilaç kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç kusmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada içtiği ilacı kusmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Rüyada ilaç kusmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç içip kusmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birisine ilaç vermek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yollarının açılacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada şeker ilacı görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Rüyada ilaç almak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada ilaç hazırlamak birlik ve dayanışma halinde olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada fitil ilaç görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments