Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ilaç görmek

Rüyada yeşil ilaç görmek

Rüyada yeşil ilaç görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil ilaç gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada yeşil ilaç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp ilacı görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış ilaç içmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada elinde ilaç görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada evin ilaçlandığını görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok eğleneceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada fare ilacı görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilac yutmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, tecrübe sahibi olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments