Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin kafasını koparmak

Rüyada civcivin kafasını koparmak

Rüyada civcivin kafasını koparmak şansının her zaman yaver gideceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada civcivin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada civcivin kafasını koparmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Rüyada civciv kafası görmek hakkını alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv kovalamak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada civciv ezmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada kucağında civciv görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulur.

Rüyada civciv yuvası görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hayatının iplerini eline alacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada civciv ısırdığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Rüyada civciv ve tavuk görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments