Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin yandığını görmek

Rüyada civcivin yandığını görmek

Rüyada civcivin yandığını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Rüyada civcivin yandığını gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Rüyada civcivin yandığını görmek alacaklarını tahsil edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yemek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada horoz civciv görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Rüyada civciv kovalamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, istenmeyen bir yolculuğa işarettir.

Rüyada hasta civciv görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments