Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtlayan civciv görmek

Rüyada yumurtlayan civciv görmek

Rüyada yumurtlayan civciv görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Rüyada yumurtlayan civciv gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada yumurtada civciv görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcivin görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi civciv görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada benekli civciv görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine yorulur.

Rüyada civcivin ölmesi görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, evine haciz geleceğine inanılır.

Rüyada civciv ve köpek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada civciv kurtarmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işarettir.

Rüyada yanmış civciv görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments