Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıyı ısırmak

Rüyada arıyı ısırmak

Rüyada arıyı ısırmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, moralinin düzeleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, işlerin eski haline döneceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kısmetinin de açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada arıyı ısırmak gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Rüyada arı ısırdığını görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arı ısırmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arının ısırdığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hasretliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada arıyı ısırmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, asık yüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada arıların ısırdığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda arı görmek önemli atılımlar yapacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısından kaçmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arıcılık yapmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments