Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane serçe görmek

Rüyada iki tane serçe görmek

Rüyada iki tane serçe görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada iki tane serçe gördüyseniz:

  • Doğrudan bilgiye ulaşırken veya ortak kaynaklarla ilgili tartışmalar esnasında problemler oluşabilir.

Rüyada iki tane serçe görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada serçe ve güvercin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi serçe görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntılarının artacağına, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuva yapan serçe görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçamayan serçe görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada iki serçe görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada serçe yuvası görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu uçurmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments