Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe yuvası görmek

Rüyada serçe yuvası görmek

Rüyada serçe yuvası görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada serçe yuvası gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yuva yapan serçe görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada serçe yuvası görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuva kurmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yuvasında leylek görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, işlerin canlanacağına işarettir.

Rüyada kedi yuvası görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yılan yuvasını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, elinin bollaşacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada evde karınca yuvası görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments