Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva yapan serçe görmek

Rüyada yuva yapan serçe görmek

Rüyada yuva yapan serçe görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yüksek moralli olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hastalıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada yuva yapan serçe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada yuva yapan serçe görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe yuvası görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karınca yuvasından toprak almak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvasında yılan görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada leyleği yuvada görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Rüyada örümcek yuvası bozmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evde karınca yuvası görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments