Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe ve güvercin görmek

Rüyada serçe ve güvercin görmek

Rüyada serçe ve güvercin görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe ve güvercin gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve serçe görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane serçe görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada yavru serçe görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada serçeyi serbest bırakmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rütbesinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada avucunda serçe görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments