Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi horoz görmek

Rüyada kahverengi horoz görmek

Rüyada kahverengi horoz görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi horoz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kahverengi horoz görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kazancının çoğalacağına, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı horoz görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda horoz görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada horozu kesmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada çilli horoz görmek sırların ortaya çıkmasına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz pişirdiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Rüyada evde horoz görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet eder.

Rüyada konuşan horoz görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments