Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozu uçarken görmek

Rüyada horozu uçarken görmek

Rüyada horozu uçarken görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, başarıyla geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada horozu uçarken gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada horozu uçarken görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek el üstünde tutulur hale geleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada uçarak düşmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçarak ağaca konmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulur.

Rüyada uçarak zıplamak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada uçarak elma toplamak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak seyahat etmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada baykuşu uçarken görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments