Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz sevmek

Rüyada horoz sevmek

Rüyada horoz sevmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz sevmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada horoz sevmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kariyer sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada horozu kovalamak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada horoz yumurtası görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Rüyada horozla tavuk görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoza ekmek vermek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayatına bakacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Huriye kut

Rüyamda horoz bana doğru geldi ben onu kucağıma aldım sevdim gagasını öptüm sende beni yanağımdan op dedim ama öpmesi