Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane geyik görmek

Rüyada iki tane geyik görmek

Rüyada iki tane geyik görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane geyik gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Rüyada iki tane geyik görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde geyik görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş geyik görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek tüm özlemini gidereceğine, mutluluğa ve neşeye, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada vahşi geyik görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik sürüsü görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments