Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik yavrusu yakalamak

Rüyada geyik yavrusu yakalamak

Rüyada geyik yavrusu yakalamak planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik yakalamak sorunlarını çözebileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik yavrusu görmek istenmeyen olayların olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru geyik görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru ördek yakalamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek yavrusu yakalamak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı yavrusu yakalamak sorunsuz geçeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments