Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde geyik görmek

Rüyada denizde geyik görmek

Rüyada denizde geyik görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde geyik gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Rüyada denizde geyik görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah geyik görmek türlü musibetlere uğrayacağına, kazancın günden güne artacağına, ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada geyik tutmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik sürüsü görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzen geyik görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda geyik görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada geyik ceylan görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments