Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane güvercin görmek

Rüyada iki tane güvercin görmek

Rüyada iki tane güvercin görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane güvercin gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane güvercin görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada üç tane güvercin görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Rüyada birini iki tane görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada dört tane bebek görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane tavşan görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, tabiri caizse can bulacağına işaret eder.

Rüyada iki tane siyah at görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, işlerinin duracağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada bir insanı üç tane görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments