Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane güvercin görmek

Rüyada üç tane güvercin görmek

Rüyada üç tane güvercin görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, saygısını toplayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada üç tane güvercin gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada üç tane güvercin görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada iki tane güvercin görmek gelirinin çoğalacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada birini iki tane görmek hayallerine kavuşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak tanesi görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Rüyada üç tane cenaze görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin taneleri görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada iki tane bit görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments