Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yavru kedi görmek

Rüyada siyah yavru kedi görmek

Rüyada siyah yavru kedi görmek belki ölümler görüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada siyah yavru kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru kediler görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru siyah kedi görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada siyah yavru kedi görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedi yavruları görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments