Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi görmek

Rüyada sigara paketi görmek

Rüyada sigara paketi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, büyük bir makama geleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada paketle sigara görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi satın almak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sigara paketi vermek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, birçok iş teklifi alınacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sigara paketi saklamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, zorlukların baş göstereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada sigara paketi toplamak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments