Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebrail meleğini görmek

Rüyada cebrail meleğini görmek

Rüyada cebrail meleğini görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebrail meleğini gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada cebrail meleğini görmek çözümlere kavuşacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Rüyada dişi melek görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada meleklerden yardım istemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek melek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüm meleği görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kısmetinin artacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil melek görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada gökten melek indiğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments