Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekten bir şey almak

Rüyada melekten bir şey almak

Rüyada melekten bir şey almak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, geleceğinizin güzel olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada melekten bir şey almak gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada melekten bir şey almak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, variyetini çoğaltacağına inanılır.

Rüyada kara melek görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada küçük melek görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada meleği insan suretinde görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek ismi duymak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşk meleği görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret eder.

Rüyada küçük melekler görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada melek şekli görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments