Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, eline geçen malları tutamayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulur.

Rüyada seçim yapmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada seçimi kazanmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçimi kaybetmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada seçim yaptığını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada seçim kazanmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Rüyada seçim kaybetmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seçim görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments