Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim kaybetmek

Rüyada seçim kaybetmek

Rüyada seçim kaybetmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yeni işlerin geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada seçim kaybetmek gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Rüyada seçim kaybetmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalettir.

Rüyada seçimi kaybetmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada seçim yaptığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçim yapmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada seçim yapıldığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seçim kazanmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulmaktadır.

Rüyada seçim olduğunu görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına inanılır.

Rüyada seçim sandığı görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, geleceğin güzel olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments