Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim kazanmak

Rüyada seçim kazanmak

Rüyada seçim kazanmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, iyi bir patron olacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kendisi ile gururlanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sinirlerinin yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada seçim kazanmak gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada seçimi kazanmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, iyiliğe ve güzelliğe, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçim kazanmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret eder.

Rüyada seçim yapıldığını görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçim yaptığını görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada seçim kaybetmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yeni bir iş bulacağına işarettir.

Rüyada seçim otobüsü görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada seçimi kaybetmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bir ömür olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada seçim olduğunu görmek makam edineceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments