Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim görmek

Rüyada seçim görmek

Rüyada seçim görmek namaz kılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçim gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seçime gitmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada seçimi kaybetmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçimi kazanmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, rahat bir hayatı olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada seçim otobüsü görmek maddi gücünü yitireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada seçim yapmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada seçim kazanmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada seçim sandığı görmek dinde tartışmaya, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments