Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçimi kazanmak

Rüyada seçimi kazanmak

Rüyada seçimi kazanmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada seçimi kazanmak gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada seçimi kazanmak pek çok olumlu gelişmelere, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada seçim kazanmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret eder.

Rüyada seçim olduğunu görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçime gitmek arzularınızın gerçekleşeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, rahat şekilde geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada seçimi kaybetmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada seçim görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada seçim yapmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments