Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim yapmak

Rüyada seçim yapmak

Rüyada seçim yapmak hayırlı haberler alınacağına, sevdiği insanların olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçim yapmak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada seçim yapmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, keyfinin olmayacağına işarettir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak mevki kazanacağına, çok mutlu olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada seçim kazanmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada seçim otobüsü görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Rüyada seçim olduğunu görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada seçimi kazanmak galibiyet kazanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada seçim yapıldığını görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, zor durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçim görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments