Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim yaptığını görmek

Rüyada seçim yaptığını görmek

Rüyada seçim yaptığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bunalıma düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seçim yaptığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada seçim yapmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seçimi kaybetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada seçim yaptığını görmek kendisine gelemeyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine inanılır.

Rüyada seçimi kazanmak ev içinde mutluluğun artacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada seçim olduğunu görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Rüyada seçim kaybetmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, renk ve eğlence geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada seçim görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments