Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste gömlek giymek

Rüyada üst üste gömlek giymek

Rüyada üst üste gömlek giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, bilincin artacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst üste gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Rüyada üst üste gömlek giymek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste çorap giymek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işarettir.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste mont giymek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kötü günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek ekmek bulamayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada üst üste ayakkabı giymek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Rüyada iki çorap üst üste giymek hiç hesapta olmayan bir seyahate, borcunu ödeyeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Rüyada üst üste etek giymek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments