Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının gömlek giydiğini görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, rızkının eksileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada mor gömlek giymek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat gömleği giymek keyifli hale geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deli gömleği giymek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Rüyada birine gömlek giydirmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin gömlek giydiğini görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, parasının azalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments