Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli gömlek giymek

Rüyada dantelli gömlek giymek

Rüyada dantelli gömlek giymek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Rüyada dantelli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada dantelli gömlek giymek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli gömlek görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek makam ve kariyer sahibi olunacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel elbise giymek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalettir.

Rüyada dantelli gecelik giymek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dantelli çorap giymek zenginliğinin tükenmeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dantel elbise giymek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments