Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor gömleği giymek

Rüyada doktor gömleği giymek

Rüyada doktor gömleği giymek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sermayesini kaybedeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktor gömleği giymek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada doktor gömleği giymek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktor kıyafeti giymek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada doktor elbisesi giymek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktor forması giymek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments