Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki fil görmek

Rüyada iki fil görmek

Rüyada iki fil görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada iki fil gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ormanda fil görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işarettir.

Rüyada filin altında kalmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada fili öldürmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Rüyada yeşil fil görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada filin bağırdığını görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada filistine gitmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan fil görmek korkularından kurtulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru filler görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments