Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin bağırdığını görmek

Rüyada filin bağırdığını görmek

Rüyada filin bağırdığını görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Rüyada filin bağırdığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada filin bağırdığını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işarettir.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Rüyada bir kadına bağırmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek işlerinin yarım kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadına bağırmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, ilim irfan sahibi olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya bağırdığını görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak bağırmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneanneye bağırmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments