Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fili öldürmek

Rüyada fili öldürmek

Rüyada fili öldürmek çok büyük zararlar edileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada fili öldürmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Rüyada fili öldürmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, düşmanlıkların biteceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada filin öldürüldüğünü görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada fil öldürmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, birikmiş parasının olacağına inanılır.

Rüyada filin öldüğünü görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusu öldürmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu fil görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil sesi duymak kazancının ve canın güvence altında olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada fil ölüsü görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments