Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru filler görmek

Rüyada yavru filler görmek

Rüyada yavru filler görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yavru filler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Rüyada fil yavrusu doğurmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil ve yavrusunu görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret eder.

Rüyada ölü yavru fil görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu öldürmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, garanti olacak makama oturacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalettir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada fil ve yavrularını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments