Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin altında kalmak

Rüyada filin altında kalmak

Rüyada filin altında kalmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Rüyada filin altında kalmak gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Rüyada filin altında kalmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada altın fil görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada filin altında ezilmek dertlerin ortadan kalkacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yetkili bir göreve atanacağına işaret eder.

Rüyada ineğin altında kalmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çeşitleneceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göç altında kalmak eline para geçeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkıntının altında kalmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada araba altında kaldığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, amacına nail olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments