Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda fil görmek

Rüyada ormanda fil görmek

Rüyada ormanda fil görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada ormanda fil gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Rüyada ormanda fil görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, kazançlı işlere gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fili öldürmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde fil görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada filin hortumunu görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak fil hediye almak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filistin görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada fil kovalamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sıkıntıya düşeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada fil ve deve görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments