Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filistine gitmek

Rüyada filistine gitmek

Rüyada filistine gitmek sağlığının kötüye gideceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada filistine gitmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada filistine gitmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yavru fil görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil kurtarmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kavgaların biteceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada fille kavga etmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada fil yavrusunu sevmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu fil görmek çok başarılı adımlar atacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada filin konuştuğunu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli fil görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments