Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin çiftleşmesini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada iki kedinin çiftleştiğini görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı kedi görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, nahoş sözler işiteceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin çiftleştiğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedileri çiftleşirken görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada evli çiftin ayrıldığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments