Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beş başlı yılan görmek

Rüyada beş başlı yılan görmek

Rüyada beş başlı yılan görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işaret eder.

Rüyada beş başlı yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada kırmızı başlı yılan görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek başlı yılan görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulur.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Rüyada iki başlı yılan görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, bereketin artacağına yorulur.

Rüyada kedi başlı yılan görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan başlı yılan görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments