Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı siyah yılan görmek

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada iki başlı siyah yılan gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatalarından erken döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah başlı yılan görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zor bir durumda kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yedi başlı yılan görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada dört başlı yılan görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments