Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek başlı yılan görmek

Rüyada köpek başlı yılan görmek

Rüyada köpek başlı yılan görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Rüyada köpek başlı yılan gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada köpek başlı yılan görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada üç başlı köpek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başlı insan görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada insan başlı köpek görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı köpek görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük başlı köpek görmek rahat bir hayat yaşayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çok başlı köpek görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beş başlı yılan görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments