Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah başlı yılan görmek

Rüyada siyah başlı yılan görmek

Rüyada siyah başlı yılan görmek üzüntülerin daha da artacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada siyah başlı yılan gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek ister istemez çok üzüleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek insanlardan uzaklaşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah başlı yılan görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada yedi başlı yılan görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan başlı insan görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada iki başlı yılan görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi başlı yılan görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments